Film på plattan

Film på plattan

Många hävdar att film är bäst på bio. Vi kan till viss del hålla med, men samtidigt finns det många filmer som går lika bra att se på plattan eller till och med i mobilen. Storslagna filmberättelser med mycket natur och specialeffekter gör sig oftast bäst på storduk, men det finns mängder med andra typer av film som inte alls kräver en stor skärm.

Titta på dina favoriter om och om igen

Oavsett vilken typ av bärbar enhet du föredrar kan vi rekommendera allt från macbook pro 2015 till iMac, Apple TV och iPhone för filmentusiasten. Tänk dig själv att titta på en riktigt bra actionrulle, som Terminator med Arnold Schwarzenegger och Linda Hamilton i huvudrollerna eller Speed 1 och 2 med Sandra Bullock och Keanu Reeves i några av rollerna.

Föredrar du miniserier kanske du ännu hellre vill titta på den spännande actiontrilogin med Matt Damon i rollen som agenten Jason Bourne: The Bourne Identity, The Bourne Supremacy och The Bourne Ultimatum. Det är bara att krypa upp i soffan med popcorn och plattan tätt intill och få en riktigt bra filmupplevelse!

Jämför olika plattor och mobiler

Något som kan vara bra att göra är att jämföra olika plattor och mobiler för att se vilken som funkar bäst. Det gör man enklast via en jämförelsesajt samt genom att ta del av olika testfakta och liknande. Sen är det förstås mycket tycke och smak som styr valet, men det kan ändå vara bra att få en samlad bild av det utbud som finns.

För den som vill använda sin bärbara enhet till mer än bara filmtittande finns det mängder med surf- och läsplattor att välja mellan. Några vill kanske ha en platta som funkar bra utomhus, andra behöver något att skriva på och en del vill enbart ha en platta som är enkel att surfa och spela på. Oavsett användningsområde rekommenderar vi även här att du tar det av diverse tester

och annat för att skapa dig en uppfattning om vad marknaden kan erbjuda.

Vi har tidigare skrivit om tidernas mest inkomstbringande filmer och kunnat konstatera att bland annat Avatar (2009), Titanic (1997) och Star Wars: The Force Awakens (2005) ligger i toppen. Tänk då att du kan se dem när och hur ofta du vill med hjälp av en bärbar enhet. Snacka om lyx!

writers